OM OSSHär är vi som jobbar med Fjällhubben!

  • Magnus Karlsson
  • Ulrika Karlsson
  • Mats olsson
  • Malin Nääs Olsson


Varför startade vi fjällhubben? Alla fyra jobbar med andra jobb, men tyckte efter lite "bra snack" ,att det skulle vara bra med ett sånt här ställe i Vemdalen oxå. Och efter lite fix å don så har man nu möjlighet att komma och jobba här hos oss. Eftersom vi har andra jobb så är vi inte alltid på plats, men försöker alltid att vi ska ha en bra stämning på hubben. Det är ju det som skapar kreativitet och ett skönt häng.

Faciliteter

Snabbt InternetKopplar upp oss gör vi via det trådlösa nätverket.Det finns möjlighet att använda helt eget nätverk om så behövs bara att höra av sig så fixar vi det mesta!

Eget Skåptill viss del finns det skåp som vi kan ordna!


Gratis Kaffe och TeKaffe och te brygger vi själva bär vi vill ha, dyker även upp lite tilltugg då och då. Sötsaker i form av både frukt och krus.


Plats för EvenemangSom vi alla vet så kommer tiden lite att utvisa hur vi kommer att kunna arrangera evenemang. håll uppsikt här eller på våra sociala medier..


Obegränsad ÅtkomstLokalerna står er ju där hela tiden så vill man hellre jobba sen kväll eller tidig morgon är inte det något problem, nyklar får ni till era mobiler så in kommer man när man vill!!


KonferensrumVi erbjuder allt från små rum upp till 8 personer till stora lokaler som kan ta upp till 100 personer. Alla med tillgång till skärmar och uppkoppling.